„ФолиАрт“ е партньор на инициативата „Първи срещи с работодатели“, която се организира от Младежки център – Добрич, и цели да съдейства на млади хора, завършващи гимназиален етап от своето образование за провеждане на срещи на място с работодатели от различни сфери.

По време на срещите младежите ще се запознаят с процеса на работа на съответното предприятие и необходимите професионални качества на служители за изпълняване на определена длъжност. Участниците ще могат да получат информация за професии в развити отрасли като селско стопанство, машиностроене, лека промишленост и услуги. Фирмите, които ще бъдат посетени, са – „ФолиАрт“, „Неди стил“, „Тръбна мебел“, „Добруджа Експорт“ и „Никос Хранинженеринг“.

Младежите, които се включат в инициативата, ще имат възможност да посетят посочените фирми по предварително изготвен график. Срокът за записване продължава до 2 ноември, включително, а регистрацията се извършва онлайн на адрес https://forms.gle/8CBBUdkMpKkfFHaB6

Инициативата „Първи срещи с работодатели“ се организира по Проект BGLD-1.003-0001 „Младежки център Добрич – Вашето днес“ по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.