ФолиАрт ООД предлага изработка и наем на билбордове.

Външната реклама е единствената масова медия, която може да достигне до потребителите ненатрапчиво. Чрез нея най-добре ще популяризирате Вашия продукт или обект. Това е така, защото тя е 24 часа, седем дни в седмицата пред очите на потребителите.

Професионално направени билбордове, трансперанти, фолиа или транспортна реклама могат да бъдат много ефективна подкрепа за всяка успешна рекламна кампания.Можем да Ви предложим цялостно медийно планиране на Вашата билборд кампания – предложение на атрактивни позиции билбордове, съчетаващи силен трафик и добра видимост, на изгодни цени.

Нашите дизайнери ще направят за Вас проекти за дизайн на билборд, съчетаващи атрактивен дизайн с точно и ясно послание, което да достигне до потенциалните Ви клиенти и партньори.

Качественият печат също е от голямо значение за ефекта от един билборд.
Фирмените автомобили, бусове и други превозни средства са една от възможностите за евтина и едновременно ефектна реклама на фирмата Ви. Извършвайки ежедневно своите работни курсове, те могат да представят рекламното Ви послание, фирмените координати, описание на дейността Ви – всичко това съчетано с ефектен дизайн и да бъдат видени от хиляди потенциали клиенти. След първоначалната инвестиция по брандиране на автомобила, рекламата Ви става практически безплатна. Автомобилът предлага много голяма площ за брандиране – почти всяка негова част може да бъде облепена с фолио.

Първият етап е взимане на коректни размери и оформяне на дизайн. Нашите дизайнери ще Ви предложат проекти за дизайн на автомобила съобразени с Вашите изисквания – фирменият автомобил може да се брандира частично с лого, координати, текст или цялостно, включително и част от прозорците.

Цената за брандиране зависи от площта на използваното рекламно фолио, както и от неговия вид – полимерно фолио с ламинат, каст фолио или перфо фолио.

Използваме качествени материали, които са устойчиви на променливите външни условия. Препоръчваме поставянето на ламинат върху печата, който допълнително ще удължи трайността на фолиото.

Процесът по облепване на автомобила е от голямо значение за качествения резултат. Поставянето на рекламното фолио се извършва при определени температурни условия – препоръчва се облепването на превозното средство да стане в даден температурен диапазон, на сухо и закрито място, при добре измита и подсушена повърхност.
Брандирането на търговски обекти, наред с брандирането на автомобили, е друга добра възможност за допълнителна безплатна реклама на Вашия бизнес.

Витрината на Вашия магазин е първото нещо, което ще привлече вниманието на клиента. Ето защо, тя трябва да е брандирана с атрактивен дизайн, като в същото време предава точно и ясно Вашето рекламно послание. Една добре облепена витрина може да направи търговския обект по-видим и по-атрактивен за случайните минувачи, и да Ви осигури повече потенциални клиенти.

В някои случаи облепването на витрини или врати с перфо фолио се предпочита с двойна цел – рекламна цел, съчетана с желанието да се прикрие вътрешността на търговското помещение или офиса.

Можем да предложим извършване на цялостния процес по брандиране на търговското помещение – взимане на точни размери, предложение за дизайнерско оформление, предпечат, отпечатване на фолиото (работим с качествени материали и фолиа, като препоръчваме поставяне на ламинат върху отпечатаните фолиа за по-дълготраен ефект), монтаж.
Един от най-добрите начини да рекламирате Вашия бизнес е чрез персоналното отношение на дадена група хора към него. Брандирани, работни облекла, раници, шапки…, е вид подвижна реклама достигаща до хиляди хора.

За да имате здрава връзка с клиентите си, трябва да създадете силен бранд. Има много техники за изграждането му. Една от основните е, да брандирате офис материалите, които използвате: униформите на служителите си, подаръците, които давате на клиенти и партньори. Така вашето лого е винаги пред очите им. Брандираните сувенири са основна и постоянна поддръжка на Вашите рекламни кампании. Те Ви помагат да подсилите фирмената си идентичност и непрекъснато напомнят на клиентите Ви за вас.

Върху какво може да слагате рекламни надписи?

Всички материали, които ползвате в офиса:
* Тефтери
* Папки
* Пликове за писма
* Обложки и кутии на CD-та
* Химикалки

Всичко, което подарявате на клиенти и партньори:
* Тениски
* Шапки
* Чаши
* Ключодържатели
* Луксозни сувенирни комплекти
* Торбички
* Антистрес предмети

Ако имате нестандартна идея за брандиране, ние сме готови да я обсъдим и осъществим. Можем да Ви предложим и различни рекламни материали, рекламни сувенири и бизнес подаръци.

Няма значение колко голяма е фирмата Ви. Брандирането е основна предпоставка за успешен бизнес. Колкото по-рано стартирате създаването на своя бранд, толкова по-бързо клиентите ще започнат да Ви идентифицират с него.
Проектирането е най-важният процес за външната реклама. От значение е големината на посланието – не трябва да е нито прекалено кратко, нито прекалено дълго. Трябва да се подбере подходяща цветова гама – нито ярка, нито безлична. За да има положителен ефект всички елементи трябва да разпознават от разстояние за кратко време. Качествената изработка и монтаж ще подпомогнат привличането на потребители и увеличаване на продажбите.
Ние можем да нарисуваме Вашето лого, да изберем подходящ шрифт, да „видим“ и одобрим Вашите цветове. Така Вашата марка (brand manual) ще излезе на пазара оригинална и уникална, представяща професионално бизнеса и бъдещите Ви проекти.

Нашият екип от художници и IT специалисти Ви предлага индивидуални решения, разработка на проекти, цялостни концепции и възможност за съвместна творческа работа.

Уникалния и оригинален графичен дизайн на Вашите рекламни материали не е достатъчен. Необходими са рекламни материали, които да бъдат разбираеми за Вашите клиенти. Правилно кореспондиращи си с цялостната рекламна стратегия, те могат да повишат драстично продажбите по време на кампания.

Предпечатната подготовка е елемент, от който зависи високото качество на печатните продукти. Нашия екип от професионалисти с дългогодишен опит е на Вашите услуги както за подготовката и реализацията на идеите Ви, така и за изцяло сътворени за Вас концепции от дизайнерския отдел на фирмата.