Директния UV печат e уникално решение за висококачествен печат върху сувенири и други повърхности с рекламна цел на миниатюрен текст, с ярки и плътни цветове. Използват се висококачествени UV мастила, устойчиви на атмосферни условия и драскане. Те се характеризират с изключително висока плътност и адхезия, в резултат на което повърхностите не се нуждаят от допълнителна обработка преди печат.

Директният печат е технология, при която се печата директно от клиентския файл върху различни сувенири. Тук мастилата се нанасят директно върху различни повърхности като плексиглас, стъкло, пластмаси, различни видове хартии, самозалепващи фолия, коматекс, пенокартон, вералит, кожа, текстил, дърво, керамика, метал и др.

Най-голямото предимство на тази технология е пълноцветният печат на малки тиражи, персонализация и възможност за печат върху тъмни основи или огледално отпечатване на прозрачни повърхности.
Широкоформатният печат с висока резолюция има все по-голямо приложение в света на рекламата. Той е подходящ както за вътрешни, така и за по-суровите, външни условия. Намира приложение в брандирането на витрини, печат на постери, плакати, светещите реклами. Често тази услуга се съчетава с ламиниране, което освен допълнителна здравина и защита, придава и различни ефекти на рекламното изделие.

Ние Ви предлагаме латексов ширкоформатен печат, с максимален размер на медията 2.6 м и 3.2 м:
* ПВЦ Фолио
* Винил Frontlit
* Винил Backlit
* Перфофолио
* Меш Винил
* Други медии
CNC рутер (фреза) е управлявана от компютър машина за рязане, разкрояване, гравиране, оформяне, пробиване или фрезоване на различни по вид материали по зададена произволна форма.

Максимален размер на плота: 3050 мм х 2050 мм.

Материали за рязане:
* PVC
* Плексиглас
* Еталбонд
* MDF
* Други
Рекламните табели ни съпътстват навсякъде в ежедневния живот – на фасадите на сгради, на входа на търговски обекти, магазини, заведения, ресторанти и хотели, стълбове. Те трябва да привличат вниманието на посетителите с оригинална форма и дизайн и в същото време да указват ясно местоположението и информация за бизнеса Ви.

Функцията на рекламните табели остава предимно информативна. Рекламните табели могат да бъдат произведени от различни материали – PVC, коматекс, метал и др. Могат да бъдат в правилна форма или да бъдат с индивидуален дизайн и рязани по контур. Рекламните табели могат да бъдат неосветени или светещи, за да привличат клиенти и в тъмната част на денонощието.

Независимо от вида и формата на рекламните табели, те трябва да могат да издържат на променливи атмосферни условия дълго време – затова при изработката им използваме качествени материали.

Печатът най-чето се извършва директно с УВ мастила или с фолио с ламинат, като издържа дълго време на открито.Обемните букви са друг оригинален начин за реклама.

Ние Ви предлагаме проектиране и изработка на:
* Светещи и несветещи обемни букви по зададени размери и визия.
* Лице от цветен плексиглас или плексиглас опал с пълноцветен печат.
* Борд от алурапид с различни широчини.
* Засветяване с ЛЕД диоди, с ниска консумация и максимална яркост.
Режещият плотер ни позволява бързо и безупречно изрязване по контур и има безброй приложения в рекламата. Стикери в сложни и прости форми, етикети, апликации за стени, всякакъв вид декорации и др. Чудесен и изключително подходящ за създаването на Ваши уникални, рекламни материали.

Възможност за широкоформатен печат и рязане по контур.