Съуправителят на „ФолиАрт“ Николай Радев участва в церемонията по откриването на новата учебна година в Професионалната гимназия по техника и строителство „М. В. Ломоносов“ – Добрич.

В качеството си на председател на Училищното настоятелство, Николай Радев поздрави учениците с първия учебен ден, като им пожела да се забавляват, докато учат, и да се отнасят сериозно към учебния процес, за да си гарантират успешната професионална реализация в бъдеще.

Всички искаме да живеем в богата страна, с висок жизнен стандарт, но за постигането на това е необходимо бизнесът да се развива успешно. А в основата на успешното бизнес развитие стоят хората, кадрите. Не е тайна, че българските работодатели срещат силни затруднения при намирането на кадри с подходящите знания и умения. Затова за нас е от изключителна важност интересът към професионалното обучение да се увеличава“, сподели Николай Радев и пожела „На добър час!“ на възпитаниците на ПГТС „Н. В. Ломоносов“.

Училищното настоятелство подготви лакомства за новопостъпилите  ученици и рекламни материали и помагала за всички учители, с любезното съдействие на „Фолиарт“ и други местни фирми.