Издателска къща „Божидар Данев“ и Българската стопанска камара отново се довериха на „ФолиАрт“ за печата на сп. Noblesse Oblige.

Брой 11 на списанието пристига при Вас по време на война, след поредна отшумяваща вълна на COVID-19, с висока цена на хартията, с още по-висока цена на ел. енергията за бизнеса и в невидение какво ще се случи с доставките на газ, НО с успокоението, че на трапезата ще имаме храни и напитки, че рафтовете на магазините няма да са празни и че гърлата ще бъдат сити.

Така твърдят в настоящия брой на нашето списание председатели и изпълнителни директори на браншови организации, предприемачи, дори и Министърът на земеделието, макар и да нямаме разписана програма за продоволствената сигурност на страната.

Освен интервюта, на страниците на този брой ще намерите още полезна и интересна информация за състоянието на секторите храни, напитки и селско стопанство, ще научите за най-новите проекти и инициативи на Българската стопанска камара, ще Ви разходим из Златна Добруджа, ще Ви представим нестандартни ресторанти и храни от рози.

Желаем Ви приятно четене и Ви напомняме, че по-хубаво от това да сме сити, е жаждата към това да сме щастливи!

Бъдете щастливи!


ISSN 2683-1058

Издател: Издателска къща „Божидар Данев“ ЕООД

Печат: ФолиАрт ООД

Формат А4, 80 стр., тираж 3000 екз.

 

Категория: