С настоящата референция бихме искали да изкажем удовлетвореността си от отлично свършената работа по изработка на рекламни материали по сключен договор за 2012 г. между „Добруджански хляб“ АД и фирма „ФолиАрт“ ООД.

Избрахме „ФолиАрт“ ООД за изпълнител на рекламните ни материали за 2012 г., поради познаването на работата им от дългогодишното ни партньорство, конкурентни цени и условия, които бяха предложени.

Рекламните материали, произведени през 2012 г. от „ФолиАрт“ ООД за „Добруджански хляб“, са стикери, каталози, тениски, плакати, дипляни, листовки, календари, торби.

Всички поръчки бяха изпълнени в договорените срокове, прецизно и коректно.

„ФолиАрт“ ООД разполага с квалифицирани служители, които са доказали своя професионализъм в процеса на съвместната ни работа. Екипът им е отзивчив, търпелив и винаги е готов да помогне на партньорите си със съвет, идея, консултация.

Всички рекламни материали и сувенири получиха добри оценки от нашите партньори. Дори повторихме поръчки с ретираж на определени асортименти.

Продължаваме да ползваме услугите на рекламна агенция „ФолиАрт“ ООД и винаги я препоръчваме и на други наши колеги.

С тази референция бихме желали да препоръчаме фирма „ФолиАрт“ ООД като изпълнител и на други договори за изработка и доставка на рекламни материали.

 

Категория: